lauantai 18. helmikuuta 2012

Dingoa

Eli tähän väliin pieni linkki-klöntti taas. (Meikäläisen päivitysaktiivisuus on mitä on, mutta harrastus vie aikaa joten sallitaan se sille.)

Dingo - Nahkatakkinen tyttö  tota mulla on tapana kuunnella joskus kun tulee se takauma ala-asteelle, se oli yksi helvetti ja kyllä muistan että tota hoilattiin mulle oikein innolla aina ja mua kutsuttiin nahkatakksieksi tytöksi koska en sattunut olemaan mikään normaaleimmin pukeutuva tytteli, enkä kyllä vieläkään loepta nahkatakin käyttöä. Kappale oli kaunis ennen sitä, ja nyt se on jopa henkilökohtainen.

Dingo - Lähetyssaarnaaja tää on niitä kappaleita että pitää kuunnella ajatuksella, ei tota voi vaan lyödä soimaan ja huushollata ees taas kuuntelematta, eli ei minsutao le mitään parasta rytmimusaa piristämään päivää. Tää on myös niitä kappaleita jotka jokainen käsittää eri tavoin.

Dingo - levoton tuhkimo syvällisen kaunsi kappale. Kaunista niin kaunista. Muistan tästä kuulleeni joskus smurffi-version, mikä kertoo senkin, että on tätä lapsillekkin soitettu. (Voi kyllä, vanhemmat popitti tätä joskus, eli hyvin osaan sanat.) Minä koen tämän kappaleen hieman suruisana, mikä sen tarkoituskin kai on. Minusta tämän remix:kin on ihan hyvä, remixiksi.

En ala pisemmin selitellä tässä, pitää renkutella taasen kitaraa (milloin ei?) koska pitäisi olla matineassa vissiin keskiviikkona, ja nyt on periaatteessa sunnuntai. (Se kappale, se kevätlaulu on ihan suolesta, kaikella kunnioituksella kitara maikkojen harjotuskappaleita kohtaan.) Ainiin, jos joskus saa mahdollisuuden niin suosittelen kaikille lämpimästi orkesteri-leirejä! Upeita kokemuksia, vaikka itsellä ainakin puutui arse sen neljän tunnin istumisen takia, mutta oli sen arvoista.

Tuli myös ekaa kertaa esitettyä ihmisten edessä kappaletta. Ei niin paha, loppujen lopuksi. Uskon myös että sain kyseisellä leirillä pitkäksi aikaa ystäviä joita en unohda, ja kiitäs vielä erästä joka opetti minulle miten soitetaan Lada-kappaleen alku, haha :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti